Æggekage med bacon og pølser

 
20-10-2011
Æggekage

Antal: 2 Pers.

Ca 150 g bacon i tern
100 g cocktailpølser
3 gulerodder
1 løg
6 æg
ca 1dl mælk
Salt
Peber
Revet mozzerella
Persille

tilbehør:
tomater
Skræl gulerodderne og skær dem i skiver og hak løget.

Derefter skær pølserne i skiver.

Steg baconen sammen med pølserne.

Lav så æggemassen pisk æggene med mælken og salt og peber efter behag.

Rør bag efter bacon,pølser,gulerodder og løget i.

Læg det op på panden og lad det stege i ca 20-30 min ved svag varme drys derefter mozzerellaen og persillen på.

Lad mozzerellaen smelte og så er den klar til severing.

Tips:

Serveres evt. med rugbrød

Bedømmelse: 7.10 af 10





 
 
Find information om: alt om dyr Alt om dyr guide guide dyr kæledyr pasning af dyr
(Hovedkategori: Madopskrifter)