Bøf stroganoff

 
27-07-2010
Stegeso opskrifter



600 gram Oksekød. inderlår uden kappe. rå
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 200 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1tsk.Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber
1 tsk.Paprika, edelsuss
2 dl.Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.25 dl.Piskefløde 38%

Skær kødet i strimler på en lillefingers størrelse. Gør svampene i stand og skær dem i skiver. Løgene pilles og skæres i ringe. Svits kødet i fedtstof på panden, derefter løg og svampe og hæld det i stegesoen. Tilsæt bouillon, tomatpure og krydderier. Retten sættes i ovnen ved 220 grd. i ca. 45 minutter.

Tilsæt fløde og smag saucen til. Serveres med kartoffelmos.





 
 
Find information om: guiden madopskrifer guide mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)