Boller i Karry

 
15-05-2011
Flæskefars



500 g hakket kalv og flæsk,
3 spsk. hvedemel,
1 æg,
1 revet løg,
salt & peber,
ca. 2 dl mælk.

Karrysauce:
30 g smør,
1 revet løg,
1 revet æble,
ca. 1 spsk karry,
4-5 spsk hvedemel,
3 dl bouillion( fra bollerne),
1 dl mælk,
salt & peber
Rør en fars med de øvrige ingredienser. Form boller med en lille spsk. ske. Og kog dem i letsaltet vand i ca 10 min. Lad vandet forblive på kogepunktet selv når bollerne er taget op, da vandet jo skal bruges senere til saucen.

Svits løg og karry til karryen er brændt af, tilsæt derefter æble og rør. melet drysses over og afbages med fedt stoffet. Tilsæt mælk og bouillon. Kog et par min. Du kan eventuelt blende saucen med stavblender. bollerne lunes i saucen.





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)