Farseret peberfrugter

 
14-05-2011
Hakket oksekød

4 røde peberfrugter
ca. 400g oksefars
1 rødløg
1 lille ds. koncentreret tomatpuré
Peber
Salt
Basilikum
Timian
Paprika
evt. hvidløg
Tænd ovnen på 200 grader.

Skær toppen af peberfrugterne og rens dem indvendigt, hvorefter de skal skoldes i en gryde med kogende vand i et pr. min.

Løget skæres ud og svitses i en gryde i lidt smø og oksefarsen puttes i. når kødet ikke længere er rødt puttes alle krydderierne i efter smag, og tomatpuréen. lad det smire et pr. min.

den færdig fars stoppes ned i peberfrugterne og dryssert med revet ost. sæt peberfrugterne i oven i ca. 20 min.





 
 
Find information om: pasning af dyr Alt om dyr guide guide kæledyr dyr alt om dyr
(Hovedkategori: Madopskrifter)