Frikadeller til julebuffet

 
08-05-2011
Julebuffet



500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Groft salt
80 gram Hvedemel
1 Æg
200 gram Løg, pillet vægt
1.5 dl. Letmælk
0.25 tsk. Peber

stegning:
15 gram Margarine
1 spsk. Olie
Rør kødet sejt med salt.

Riv løget fint.

Tilsæt alle øvrige ingredienser, og rør til farsen har en ensartet konsistens.

Hold evt. en del af mælken tilbage.

Lad farsen hvile i køleskab mindst en halv time.

Tilsæt lidt mere mælk, hvis farsen er for fast.

Steg frikadellerne på panden i det varme fedtstof, ca. 2 min. på hver side.

Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige, ca. 4 min. mere på hver side.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)