Fyldte bagekartofler

 
07-05-2011
Kartofler



4 bagekartofier a 250-300g
Olie til pensling
2 tsk. smør eller margarine
1 lille grøn peber
1 lille løg
100g. friske champignoner
4-5skiver hamburgerryg
1 dl. reven ost (100g)
2 spsk. reven parmesanost
1 dl. letmælk
1 tsk. salt
1 tsk. peber
Varm ovnen til 200 grader C.

Skrub I kartofleme rene og tør dem. Stik huller i skallen med en gaffel, pensl skallen let med olie og læg kartoflerne på en rist. Bag dem i ovnen, til de er møre, Ca. 1 time.

Fyldet:
Skær peberfrugten i tern og hak løget. Smelt fedtstoffet i en teflongrvde og steg løg og peberfrugt blanke på svag varme, ca. 5 min.

Rens og skær svampene i skiver. Skær ham burgerrvggen i tern. Rør svampe og kød i og lad det simre, til svam pene er møre, ca. 5 min. Stil til side. Riv osten og varm mælken.

Tag kartoflerne ud og dæmp ovntemperaturen til 175 grader C. Skær et låg af kartofleme og grav indmaden ud med en ske. Pas på, at skallen ikke går i stvkker. Mos kartoffelindmaden i en skål og til sæt halvdelen af osten, mælken og løgblandingen. Smag til med salt og friskkværnet peber.

kartoffelskallerne med blandingen. Stil kartoflerne på en plade eller i et ovnfast fad og drys resten af osten over. Bag dem ca. 30 min.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)