Kringle

 
11-05-2011
Kringle

Dej:
400 g. hvedemel
200 g. margarine
2 spsk. sukker
2 æg
1½ dl. sødmælk
50 g. gær

Fyld:
2 spsk. sukker
100 g. margarine
100 g. rosiner

Pynt:
æg
hakkede mandler
sukker
Gæren opløses i den lunede mælk. Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser.

Dejen æltes godt og stilles til hævning i en 1/2 time.

Dejen formes til 2 flade, aflange stykker.

Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne.

Stykkerne foldes sammen på midten på langs.

Efterhæver på bageplade i et kvarter.

Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 200 grader i 15 min.





 
 
Find information om: kæledyr dyr guide guide pasning af dyr alt om dyr Alt om dyr
(Hovedkategori: Madopskrifter)