Lagkage med jordbær og citroncreme

 
12-05-2011
Lagkager

Antal: 12 Pers.

Bund:
4 æg
1.5 dl. sukker
1 dl. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

Citroncreme:
1.5 dl. vand
1 dl. mælk
1 citron (saften heraf)
0.75 dl. sukker
2 spsk. maizena
1 ægge blomme
1 tsk. revet citronskal
1 ægge hvide
2 dl. piskefløde

Fyld:
250 g. jordbær

Pynt:
3 dl. piskefløde
250 g. jordbær
Bund:

Pisk æg og sukker hvidt og skummende.

Vend mel og bagepulver i.

Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader C i 25-30 minutter.

Lad kagen afkøle lidt, inden den tages ud af formen og lægges på en bagerist.

Citroncreme:

Bland vand, mælk, citronsaft, maizena og æggeblomme i en gryde.

Opvarm under piskning til cremen tykner, tilsæt citronskal og sæt gryden i koldt vand til afkøling. Pisk af og til i cremen.

Pisk æggehvide og fløde hver for sig, og vend det i den kolde creme.

Del kagen i tre bunde med en sytråd. Fordel creme og jordbær i skiver mellem lagene.

Sæt kagen koldt - lav den gerne dagen før.

Pynt:

Dæk kagen med flødeskum og pynt med jordbær.





 
 
Find information om: Alt om dyr pasning af dyr guide guide dyr kæledyr alt om dyr
(Hovedkategori: Madopskrifter)