Valnøddeboller

 
01-10-2010
Boller

Antal: 16 stk.

2 dl. lunkent vand
1 pakke gær
1 spsk. olie
lidt salt og sukker
1 dl. hakket valnødder
1 dl. solsikkekerner
2 dl. ymer eller A38
ca. 600 g. hvedemel
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olie salt og sukker og rør godt rundt.
Tilsæt valnødder og solsikkekerner og æblet.
Ælt det langsomt op med mel til dejen er fast.
Lad dejen hæve ca. 20 minutter.



Form ca. 16 boller og lad dem hæve igen inden du bager dem. de skal have 15 min ved 200 grader C.


Tips:

Kom evt. revet gulerod med.

Bedømmelse: 9.04 af 10





 
 
Find information om: madopskrifter mad guide Alt om mad opskrift opskrifter madopskrift
(Hovedkategori: Madopskrifter)