|
|
|
|
1 - 3: Nyeste Frysning af mad
|
|
|
|
|
|
|
|
Rester kan gemmes til sovsen
(Madtips > Frysning af mad)
|
|
Hvis du har en rest rødvin tilbage, så lad være med at smide den ud. Hæld rødvinen i isterningposer, eller bare en lille pose og frys det ned, så kan den bruges til en sovs på et andet tidspunkt. Det samme ...
|
|
|
|
Så længe kan din mad holde sig i fryseren
(Madtips > Frysning af mad)
|
|
Der er meget forskelligt hvor længe mad kan holde sig i fryseren.
Frugt og oksekød fra 10 til 12 måneder
Grøntsager, kalvekød og fjerkræ fra 8 til 10 måneder
Vildt fra 6 til 8 måneder
Svi...
|
|
|
|
Gode råd om frysning af mad
(Madtips > Frysning af mad)
|
|
Her er nogle gode råd når du skal fryse mad:
Sørg for tæt pakning
Man skal sørger for at madvarer er pakket helt tæt. Ellers kan der være årsag til vitamintab og dehydrering af madvarerne, ...
|
|
AnanasAnanas (Ananas comosus) stammer oprindelig fra Brasilien, hvor den allerede blev dyrket af indianerne, da europæerne gjorde deres indtog i Amerika. Første gang den blev bragt til Europa, var med Columbus anden rejse i 1493. Navnet er ind...
Hvis du har du materiale til katagorien "Frysning af mad" så indsend det til os. Hovedkategori: Madtips