1 - 3: Nyeste T
 
Madleksikon
 
Te
(Madleksikon > T)


Te er en opkvikkende, varm drik, et udtræk (med varmt vand) af tebuskens blade. Te indeholder koffein og theophyllin. Koffeinen i te kaldtes tidligere tein Te fra tebuskens blade bruges til fremstilling af fire slags te: Hvid te er de helt fri...
Madleksikon
 
Tomat
(Madleksikon > T)


Tomat er et bær, der ofte forhandles og anvendes i madlavningen som en grønsag. Frugten er rig på A- og C-vitamin, og helt nye undersøgelser viser, at de røde og gule farvestoffer virker som antioxidanter i kroppen. ...
Madleksikon
 
Trylledej
(Madleksikon > T)


Trylledej er lavet af mel, salt og vand. Det bliver bagt adskillige timer i ovnen og bliver hårdt og kan derved dekoreres og lakkes. Det bliver brugt i mange lande, specielt til dekorative formål. I Grækenland laves f.eks. kranse af...





Hindbærsnitter
250 g mel (ca. 4 dl.) 100 g smør 1 tsk. bagepulver 75 g sukker (knap 1 dl.) ca. 1 dl. vand hindbærmarmelade glasur af flormelis og vand ...

Hvis du har du materiale til katagorien "T" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon