Vegetarpasta

 
24-03-2011
Vegetarretter

Antal: 4



400 g pasta -(Conchiglie Fusili Maccheroni)
1 dåse solmodne tomater - 400 g
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl piskefløde
1 tsk tomatpur?
1 spsk soltørrede tomater
1 tsk hakket bredbladet persille
salt
friskkværnet peber
Blød den soltørrede tomat ud i lidt kogende vand. Ophed olivenolien i kasserollen og svits hvidløget til det tager farve. Tilsæt de hakkede og drænede tomater og hæv varmen. Rør rundt og sænk varmen efter 5 minutter. Kom så tomatpur?en, piskefløden og de udblødte, finthakkede tomater ved. Småkog i nogle minutter og smag til med salt og peber. Små pastaformer med hulrum er mest velegnet til denne sauce. Drys med persille ved serveringen.


Bedømmelse: 8.61 af 10





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)