|
|
|
|
1 - 3: Nyeste H
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasselnødder
(Madleksikon > H)
|
|
Hasselnødden er frugten fra Hassel (Corylus). Det er en næringsrig og velsmagende spise, som har været eftertragtet som vintermad fra før agerbrugets tid. I hvert fald har nødderne været givet som gravgaver mege...
|
|
|
|
Hvidvin
(Madleksikon > H)
|
|
Hvidvin er betegnelsen for den lyse eller gule vin som fremstilles af gule og grønne vindruer samt af blå druer, hvorfra skallen er fjernet efter at gæringen er startet.
Hvidvin produceres overalt, hvor der dyrkes vindruer, inkl...
|
|
|
|
Helsekost
(Madleksikon > H)
|
|
Helsekost er en betegnelse for en række hovedsagelig vegetabilske fødevarer af hvad der ofte kaldes naturlig karakter. Helsekost udgøres af mange forskellige produkter, bl.a. gryn, mel med højt fiberindhold, biodynamiske gr...
|
|
Chokolade glasur150 g. sukker
1½ dl. vand
300 g. chokolade
...
Hvis du har du materiale til katagorien "H" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon
|
|
|
|