1 - 3: Nyeste H
 
Madleksikon
 
Hasselnødder
(Madleksikon > H)


Hasselnødden er frugten fra Hassel (Corylus). Det er en næringsrig og velsmagende spise, som har været eftertragtet som vintermad fra før agerbrugets tid. I hvert fald har nødderne været givet som gravgaver mege...
Madleksikon
 
Hvidvin
(Madleksikon > H)


Hvidvin er betegnelsen for den lyse eller gule vin som fremstilles af gule og grønne vindruer samt af blå druer, hvorfra skallen er fjernet efter at gæringen er startet. Hvidvin produceres overalt, hvor der dyrkes vindruer, inkl...
Madleksikon
 
Helsekost
(Madleksikon > H)


Helsekost er en betegnelse for en række hovedsagelig vegetabilske fødevarer af hvad der ofte kaldes naturlig karakter. Helsekost udgøres af mange forskellige produkter, bl.a. gryn, mel med højt fiberindhold, biodynamiske gr...





Chokolade glasur
150 g. sukker 1½ dl. vand 300 g. chokolade ...

Hvis du har du materiale til katagorien "H" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon